Rüyada ağacından incir koparıp yemek

Rüyada ağacından incir koparıp yemek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalettir.

Rüyada ağaçta incir yemek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacında incir yemek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacından incir yemek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kendisiyle övüneceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan incir yemek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments