Rüyada suç üstlenmek

Rüyada suç üstlenmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada suç üstlenmek gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Rüyada birinin suçunu üstlenmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada suçu üstlenmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Rüyada suç üstlenmek işlerinin hızlanacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet eder.

Rüyada suç işlerken yakalanmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yalancılıkla suçlanmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Rüyada cinayetten suçlanmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suç görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments