Rüyada yılanın dilini ısırmak

Rüyada yılanın dilini ısırmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılanın dilini ısırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada yılanın dilini ısırmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dilini ısırdığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin dilini ısırmak hastalıkların haneden uzak olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dilini ısırmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dil ısırmak sağlıklı ve zinde olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dilini ısırmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı dilli yılan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatal dilli yılan görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments