Rüyada su üstünde koşmak

Rüyada su üstünde koşmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, bir anda yükseleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada su üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada su üstünde koşmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, mutlu bir evliliğe delalettir.

Rüyada toprak üstünde koşmak yaşadığı zorlukların biteceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde koşmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet eder.

Rüyada dört ayak üstünde koşmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz üstünde koşmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleri üstünde koşmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Rüyada atın üstünde koşmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde koşmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments