Rüyada su pompası görmek

Rüyada su pompası görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada su pompası gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada su pompası görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalettir.

Rüyada pompalı silah görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada benzin pompası görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet pompası görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına işarettir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işarettir.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek planların tutmayacağına, işinin ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başından su dökmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments