Rüyada pompalı silah görmek

Rüyada pompalı silah görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada pompalı silah gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada pompalı silah görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Rüyada tuvalet pompası görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada benzin pompası görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su pompası görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments