Rüyada pompalı tüfekle vurulmak

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pompalı silah görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Rüyada benzin pompası görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet pompası görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada su pompası görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments