Rüyada sırtında lekeler görmek

Rüyada sırtında lekeler görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında lekeler gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada sırtında leke görmek lükse ve konfora kavuşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Rüyada sırtında siyah leke görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, inancından ödün vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında lekeler görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında kırmızı lekeler görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtta leke görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada lekeli gelinlik görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek lekesi görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada bebekte doğum lekesi görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments