Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek işlerine yeni işler katacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde kara leke görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, bunun da geleceğine işarettir.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments