Rüyada memede leke görmek

Rüyada memede leke görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, verimliliğinin de artacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada memede leke gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Rüyada memede leke görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su lekesi görmek darlık içine düşeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Rüyada kan lekeleri görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada lekeli yastık görmek sıkıntısından kurtulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada vücut lekesi görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında leke görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments