Rüyada gölün kenarında oturmak

Rüyada gölün kenarında oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölün kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada gölün kenarında oturmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada göl kenarında oturmak elindekileri de yitireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl kenarında ev görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarında yürümek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında yemek yemek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl kenarında gezmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada göl kenarı görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments