Rüyada su kaplumbağası yakalamak

Rüyada su kaplumbağası yakalamak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada deniz kaplumbağası yakalamak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kazançlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa su vermek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek parasının azalacağına, hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments