Rüyada su kaplumbağa görmek

Rüyada su kaplumbağa görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada su kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, dinç kalacağına işarettir.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, büyük bir mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek sorunlarını teker teker aşacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments