Rüyada su kaplumbağası görmek

Rüyada su kaplumbağası görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak borçların artacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek büyük aksilikler yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet eder.

Rüyada su kaplumbağası yemek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa görmek kafasının da rahat edeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek hem de zengin biri olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments