Rüyada su içinde balık görmek

Rüyada su içinde balık görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, işlerin artacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hastalıklarının azalacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Rüyada su içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada akan su içinde balık görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde küçük balık görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde balık görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada suyun içinden balık toplamak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalettir.

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek hasret giderileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments