Rüyada suyun içinden balık toplamak

Rüyada suyun içinden balık toplamak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinden balık toplamak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada suyun içinden balık toplamak bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın toplamak birçok iş teklifi alınacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada su içinde altın toplamak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada suyun içinden altın toplamak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına yorulur.

Rüyada suyun içinde para toplamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinden para toplamak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde bozuk para toplamak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde para toplamak çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments