Rüyada mavi su dolu havuz görmek

Rüyada mavi su dolu havuz görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, heveslerinin biteceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalettir.

Rüyada mavi su dolu havuz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu havuza girmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işarettir.

Rüyada su dolu havuza düşmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada su dolu havuz görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek bol kazançlı günler geçireceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments