Rüyada mağara içinde su görmek

Rüyada mağara içinde su görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağara içinde su gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada mağara içinde su görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde mağara görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada su görmek planların aksayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada su dolu mağara görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize inanılır.

Rüyada mağarada olmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağarada balık görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada aydınlık mağara görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, duygularının ön plana çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments