Rüyada su dolu leğen görmek

Rüyada su dolu leğen görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kimseden korkmayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada su dolu leğen gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Rüyada su dolu leğen görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada leğen içinde su görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada leğenle su dökmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğen dolusu su görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada leğende su görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada leğenin içinde su görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments