Rüyada leğen içinde su görmek

Rüyada leğen içinde su görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kazancının çok düşeceğine yorulur.

Rüyada leğen içinde su gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada leğen içinde su görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğenin içinde su görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde et görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada leğen içinde balık görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada leğen içinde yıkanmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu leğen görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada leğen dolusu su görmek insanlardan takdir toplayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments