Rüyada su dolu havuzda yüzmek

Rüyada su dolu havuzda yüzmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, rahatın yerine geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına alamet eder.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kimseyle konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada su dolu havuza düşmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada içi su dolu havuz görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada su dolu havuz görmek işinde profesyonel kimse olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments