Rüyada yeşil su dolu havuz görmek

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil su dolu havuz gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kötü yönde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalettir.

Rüyada su dolu havuza düşmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, saadete ereceğine alamet eder.

Rüyada su dolu havuza girmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, malının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments