Rüyada damlayan su görmek

Rüyada damlayan su görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada damlayan su gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, büyük bir makama geleceğine işaret eder.

Rüyada damlayan su görmek hedeflerini tutturamayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada su damlaları görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Rüyada su damlaması görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Rüyada su damlatmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla su görmek büyük paralar kazanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavandan damlayan su görmek dertlerin sona ereceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada su damlası görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments