Rüyada sözlenip ayrılmak

Rüyada sözlenip ayrılmak eline geçen malları tutamayacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada sözlenip ayrılmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sözlenip ayrılmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalettir.

Rüyada birine söz söylemek evlerin ayrılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Rüyada baba sözü dinlememek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada birini sözlenmiş görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına tabir olunur.

Rüyada güzel söz işitmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine güzel söz söylemek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments