Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğü bulmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğü taktığını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak yaşam sevincinin geri geleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret eder.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments