Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, zorluklarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada sol omzundan vurulmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzundan vurulmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments