Rüyada sol omuzdan bıçaklanmak

Rüyada sol omuzdan bıçaklanmak dünya malının çoğalacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada sol omuzdan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada sol omuzdan bıçaklanmak yükünün azalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sol omuz görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Rüyada sol omuzda yara görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan bıçaklanmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sol elinden bıçaklanmak parasının her zaman bereketli olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sol kolundan bıçaklanmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sağlığın da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuz atmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada omuzdan öpülmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments