Rüyada soğan istemek

Rüyada soğan istemek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, dertlerin günden güne artacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan istemek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada soğan istemek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalettir.

Rüyada komşudan soğan istemek kötü günlerinin biteceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada birinden soğan istemek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada nergis soğanı görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada patates soğan soymak sorunların yakında son bulacağına, büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan yemek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments