Rüyada nergis soğanı görmek

Rüyada nergis soğanı görmek büyük üzüntüler olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nergis soğanı gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada nergis soğanı görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada nergis çiçeği almak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada nergis görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nergis koklamak sevilen bir eşyanın çalınacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden nergis almak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz nergis görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Rüyada nergis topladığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada nergis çiçeği görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments