Rüyada kuru soğan yemek

Rüyada kuru soğan yemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru soğan yemek gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada kuru soğan yemek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada soyulmuş kuru soğan görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan koklamak rahatlayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan doğradığını görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına işarettir.

Rüyada çürük kuru soğan görmek kısmetlerinin bollaşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nihat

Dün gece rüyamda kuru soğanı soyup yemeye başladım.bunun tabiri nedir acaba teşekkürler.

Nihat

İlgi ve alakanız dan dolayı teşekkür ederim