Rüyada birinden soğan istemek

Rüyada birinden soğan istemek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinden soğan istemek gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada komşudan soğan istemek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada soğan istemek sevincinin üzüntüye döneceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinden soğan istemek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yönetici makamına oturacağına yorulur.

Rüyada bıçakla soğan kesmek sağlık sorunlarının son bulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ektiğini görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan ekmek büyük mutluluklar yaşanacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından soğan almak geçiminin daha kolay hale geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments