Rüyada sofrada yeşillik görmek

Rüyada sofrada yeşillik görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatın tadına varacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sofrada yeşillik gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sofrada yeşillik görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide sofra görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kalabalık sofralar görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada büyük bir sofra görmek mali krize gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurulmuş sofra görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra taşımak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments