Rüyada yeşil sofra bezi görmek

Rüyada yeşil sofra bezi görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerin toparlanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sofra bezi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada kirli sofra bezi görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofra bezi sermek hedeflerine ulaşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada sofra bezi görmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sofra bezi silkelemek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Rüyada sofra bezi çırpmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments