Rüyada siyah kedi ısırması görmek

Rüyada siyah kedi ısırması görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yeni kişilerle tanışacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi ısırması gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ısıran kedi görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi ısırması görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek uykusuz geceler yaşayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments