Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek ticaretinin hızlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulur.

Rüyada köpek balığı tarafından ısırılmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine yorulur.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak yorulacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments