Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek hasta ise bakacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada siyah ince çorap giymek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerinin tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments