Rüyada siyah ten çorap giymek

Rüyada siyah ten çorap giymek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kirli işlere bulaşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada siyah ten çorap giymek gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada siyah ten çorap giymek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kıdem atlayacağına yorulur.

Rüyada ten rengi çorap giymek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ten çorap almak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ten rengi çorap görmek güzelliklerle dolacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ten çorap görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments