Rüyada siyah tül çorap görmek

Rüyada siyah tül çorap görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, bereketin ve verimin olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tül çorap gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Rüyada siyah tül çorap görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok büyük hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül çorap görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kafa dağıtacağına işarettir.

Rüyada tül çorap görmek yoksulluğa, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada tül çorap almak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık tül çorap giymek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ince tül çorap görmek insanların alım gücünün azalacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments