Rüyada siyah taşlı elbise giymek

Rüyada siyah taşlı elbise giymek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, adından konuşulur olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek zafer elde edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek sıkıntılara neden olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah pullu elbise giymek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının üzerinde siyah elbise giymek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments