Rüyada parlak taşlı elbise giymek

Rüyada parlak taşlı elbise giymek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada parlak renkli elbise giymek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak elbise giymek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak mavi elbise giymek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Rüyada siyah parlak elbise giymek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Rüyada parlak siyah elbise giymek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek işlerinde başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments