Rüyada taşlı beyaz elbise giymek

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hevesinin kursağında kalacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına inanılır.

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek bir sebeple çok zarar edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz taşlı elbise görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çiçekli elbise giymek kişinin elindekilerinden de olacağına, işsizseniz işe gireceğinize inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments