Rüyada mavi taşlı elbise giymek

Rüyada mavi taşlı elbise giymek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunların yakında son bulacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ipek elbise giymek ona özlemle sarılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bir elbise giymek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada açık mavi elbise giymek arkadaştan görülecek faydaya, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada mavi mini elbise giymek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada saks mavisi elbise giymek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Rüyada mavi elbise giymek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments