Rüyada siyah süt içmek

Rüyada siyah süt içmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah süt içmek gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada siyah süt içmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada tavşan sütü içmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bir bardak süt içmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünden süt içmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk süt içmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden süt içmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada domuz sütü içmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments