Rüyada siyah renk gömlek görmek

Rüyada siyah renk gömlek görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, makam ve rütbe edineceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah renk gömlek gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Rüyada siyah renk gömlek görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada renkli gömlek giymek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada renk renk gömlek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada gri renk gömlek görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına yorulur.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments