Rüyada sarı renkli gömlek görmek

Rüyada sarı renkli gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli gömlek gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk gömlek görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk gömlek giymek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renk gömlek görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada renkli gömlek görmek sahip olduklarının eksileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri renk gömlek görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments