Rüyada siyah ördek görmek

Rüyada siyah ördek görmek hatalarından erken döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ördek gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Rüyada siyah yavru ördek görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ördek görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret eder.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada denizde siyah ördek görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Rüyada ördek resmi görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, getirisi çok olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada derede ördek görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada ördeğin konuştuğunu görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan ördek görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments