Rüyada yüzünde siyah leke görmek

Rüyada yüzünde siyah leke görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde siyah leke gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek şöhret elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde leke görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, nasiplerini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü lekeli görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yüzünü lekeli görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments