Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek saygınlığına leke sürüleceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına inanılır.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek büyük zararlara uğrayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments