Rüyada siyah kemer görmek

Rüyada siyah kemer görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, adını işiyle duyuracağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada siyah kemer gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada siyah kemer görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah deri kemer görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada siyah kemer almak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer takmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kemer görmek çok büyük hayır duaları alacağına, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek kemer görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments