Rüyada siyah deri kemer görmek

Rüyada siyah deri kemer görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, huzurunu yerine getireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işarettir.

Rüyada siyah deri kemer gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada siyah deri kemer görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı deri kemer görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri kemer görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada yılan derisi kemer görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri kemer takmak işe zorla gidip geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına alamet eder.

Rüyada siyah kemer görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işaret eder.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işarettir.

Rüyada siyah kemer takmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments